Voor wie?

Bedrijven
Een themadag, excursie of een personeelsuitje omdat u uw medewerkers voor hun getoonde inzet in het afgelopen jaar wilt bedanken.
Als
restauranthouder wilt u uw gasten een compleet verzorgde avond voorschotelen. 
Daar hoort vervoer ook bij, zodat alle genodigden een drankje kunnen nuttigen en na afloop worden zij weer keurig naar huis gebracht.

Verenigingen
Sport-, buurt-, personeelsverenigingen.
Noemt u ze maar op. Regelmatig gaat u op pad met uw vereniging. Jeugd of senioren, allen dienen zij vertrouwd en veilig op hun plaats van bestemming te komen. Vooral wanneer de activiteiten verder weg liggen, langer duren, meer inspanning kosten zijn er veel chauffeurs nodig die zich extra moeten inspannen om de aan hen toevertrouwde passagiers veilig te vervoeren.Wilt u met een aantal supporters uw vlaggenschip uw van vereniging aanmoedigen? Wat is er niet mooier dan comfortabel en gezamelijk in een bus op pad te gaan.
Gaat u met de plattelands-, de muziek- of buurtvereniging op pad. Tegen concurrerend tarief wordt u comfortabel gehaald en gebracht, inclusief de bagage.

Scholen
Ook scholen dienen het kostenplaatje in de gaten te houden. Het bezoek naar het verderop gelegen gymlokaal of zwembad, het schoolreisje een thema- of studiedag noemt u de activiteiten maar op. Vaak een enorme aanslag op uw budget. Onze prijzen zijn erg concurrerend. Waardoor u ook nog andere leuke zaken kunt ondernemen.

Familie/vrienden
Een familiefeest, reünie, bruiloft. Uw gasten kunt u op comfortabele wijze laten aanreizen en thuisbrengen. Het feest begint al bij het instappen in onze touringcar. 
Onze chauffeur is uw BOB, waardoor uw gasten zich volledig in het feestgedruis kunnen storten.Uw vriendengroep wil graag op comfortabele wijze naar een muziek-, theater of …. what ever …. evenement.
In een prettige sfeer wordt u onderweg daarheen al in de juiste stemming gebracht. Onze touringcar is van alle gemakken voorzien. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten
 
Overheid
Tegen een aantrekkelijk tarief. Onder het genot van een drankje en/of hapje kunt u uw stad(deel), industrie-, woonwijk presenteren. U kunt dit extra toelichten door gebruik te maken van ons DVD scherm.

Een werkbezoek van uw college of raad of anderzins. Op comfortabale wijze worden uw gasten naar hun plaats van bestemming gebracht en weer terug.